Desconvocada la vaga del personal de terra d’Iberia al Prat

Ho ha anunciat el comitè de vaga en un comunicat d'UGT

El personal de terra d’Iberia a l’Aeroport de Barcelona-El Prat ha desconvocat aquest dimecres la vaga prevista per als dies 30 i 31 d’agost després d'”acceptar el compromís de la companyia de millorar les seves propostes d’ocupació per a la plantilla”.

Publicitat

Ho ha anunciat el comitè de vaga en un comunicat d’UGT, en el qual ha dit que es reserva el seu dret a tornar a convocar aturades si no es compleixen els compromisos, després de més de dues hores de mediació amb la companyia –que ha tingut lloc des de les 11.00 hores a la Conselleria de Treball de la Generalitat i que ha durat fins passades les 13.00 hores–.

La plantilla d’Iberia Airport Services al Prat compta amb uns 2.700 treballadors, que s’encarreguen de la facturació, l’embarcament, la càrrega i descàrrega, l’assistència i el manteniment d’avions, i donen servei a una trentena de companyies, entre elles Vueling, British Airways i Turkish Airlines.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes