Corbyn promet que farà “tot el que calgui” per evitar un Brexit sense acord

"La batalla per frenar un Brexit sense acord no és una lluita entre els qui volen sortir de la UE i els qui en volen continuar sent membre"

Publicitat

El líder laborista britànic, Jeremy Corbyn, ha promès que farà “tot el que calgui” per evitar un Brexit sense acord abans de reunir-se amb altres diputats per discutir tàctiques per bloquejar els plans del Govern de Boris Johnson.

Segons Corbyn, una sortida sense acord –amb la qual amenaça Johnson si no és possible renegociar l’acord de divorci abans del 31 d’octubre– permetria que les empreses obtinguessin beneficis a costa dels votants britànics.

“La batalla per frenar un Brexit sense acord no és una lluita entre els qui volen sortir de la UE i els qui en volen continuar sent membre”, ha defensat el líder laborista en un article publicat al diari ‘The Independent’, en el qual afirma que una sortida sense acord deixaria el Regne Unit a “mercè” del president nord-americà, Donald Trump, i de les grans corporacions d’aquest país.

El Regne Unit s’encamina cap a una sortida sense acord tret que el Parlament ho impedeixi. Els diputats tornaran de l’aturada estival el proper 3 de setembre i reprendran la pugna que determinarà la sort de la cinquena economia mundial.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes