El col·lectiu ‘Democracia’ desafia l’Estat a Lleida

Del 15 de juny al 10 d’octubre de 2019 a la Panera

Publicitat

El col·lectiu artístic ‘Democracia‘ torna a desafiar l’art i la política en la seva exposició ‘Order‘ comissariada per Becky HaghpanahShirwan i que es pot veure a La Panera de Lleida des del 15 de juny fins al 10 d’octubre. L’exposició és descrita per la institució de la següent manera:

Per al seu nou treball, ORDER, Democracia s’apropia de les tècniques operístiques clàssiques per parlar a l’elit en el seu propi idioma. Subvertint la gramàtica cultural en un acte de desviació, ORDER adverteix els protegits i privilegiats d’una revolta des de baix.

El títol ORDER subratlla la inexorable dinàmica d’autoritat i submissió de la societat, precàriament garantida per les persones que ostenten el poder mitjançant la violència sistèmica i estructural. En forma de camp de batalla, l’òpera presenta significativament les dues cares de la històrica guerra de classes amb igual malícia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes