La Filmoteca de Catalunya reuneix més de 7.000 aficionats del musical amb els cicles d’estiu

Musicals, tal com sonen' es continuarà celebrant fins al 12 de setembre

Publicitat

Els cicles d’estiu de la Filmoteca de Catalunya, ‘Musicals, tal com sonen’ –que va començar el 2 de juliol– i ‘El feeling de Stanley Donen’ –des de l’1 d’agost– han reunit més de 7.000 aficionats dels musicals, amb una mitjana de 91 persones per sessió, ha informat la institució en un comunicat aquest dimecres.

‘Musicals, tal com sonen’ es continuarà celebrant fins al 12 de setembre, i el públic podrà gaudir d’algunes de les produccions “més emblemàtiques” del Hollywood clàssic com ‘An American in Paris’, de Vincente Minnelli, i ‘Carousel’, de Henry King, però també títols més contemporanis com ‘Les Misérables’, de Tom Hooper, i ‘The Commitments’, d’Alan Parker.

La retrospectiva d’homenatge al director Stanley Donen –que va morir el febrer d’aquest any– s’estendrà fins al 31 d’agost, amb títols com ‘Deep in My Heart’, ‘Damn Yankees!’, l’adaptació del clàssic de Saint-Exupéry ‘El petit príncep’, i les comèdies ‘Charade’ i ‘Indiscreet’.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes