El PPC sol·licita la compareixença “urgent” de Buch al Parlament pels “greus episodis de violència”

Suggereixen que el Govern demani el suport de les forces de seguretat de l'Estat espanyol si el Departament d'Interior està "desbordat"

Publicitat

El PPC ha sol·licitat aquest divendres la compareixença “urgent” al Parlament del conseller d’Interior, Miquel Buch, pels “greus episodis de violència” aquest estiu. El secretari general del PPC, Daniel Serrano, ha reclamat conèixer com està treballant el Departament d’Interior per evitar aquesta situació i ha suggerit que, si estan “desbordats” per la situació o per falta d’efectius per garantir la seguretat, no dubtin en demanar el suport de les forces de seguretat de l’Estat espanyol. A més, ha criticat que des de l’executiu espanyol no s’hagi ofert la seva ajuda en els darrers dies, “amb tres apunyalaments en 24 hores a Barcelona”.

Serrano creu que “els episodis de violència” es deuen a “l’abandonament” per part del Govern per a solucionar “els problemes reals” dels catalans. “Només pensen en la confrontació política i no en la convivència”, ha carregat.

El popular ha lamentat que els darrers episodis estan donant mala imatge de Barcelona i creu que “posen en perill l’arribada de nous turistes a Catalunya”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes