Jordi Tort ha estat cessat

El Consell Rector delega temporalment les seves funcions en el director de l’equipament, Robert Brufau

Publicitat

Jordi Tort ha estat cessat aquest dilluns com a gerent de L’Auditori i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), un càrrec que ocupava des del desembre de 2016. El Consell Rector del Consorci de l’equipament i l’OBC ho ha provat aquest matí en una sessió extraordinària i a proposta conjunta de les entitats consorciades, adduint a la “falta d’adequació” del seu perfil professional “a les necessitats que requereix actualment la institució”. En la mateixa reunió s’ha delegat al president del Consorci (el comissionat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats) l’aprovació de les bases del concurs per escollir una nova gerència, que es publicaran “en els propers dies”. Fins que es produeixi el relleu, les funcions de gerent recauen en l’actual director de L’Auditori, Robert Brufau. L’Auditori ha agraït a Tort en un comunicat la “feina feta durant aquest període al capdavant de la gerència del consorci”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes