Arrenquen de matinada la pancarta de suport als presos polítics de l’Ajuntament de Lleida

La Paeria preveu reposar-la per una de nova en els pròxims dies

Publicitat

Uns desconeguts han intentat arrencar la matinada passada la pancarta de suport als presos independentistes que penja del balcó de la façana de l’avinguda de Blondel de l’Ajuntament de Lleida. Els autors de l’acció han trencat la pancarta tot i que no han aconseguit despenjar-la. En la pancarta, que el govern municipal va penjar l’1 de juliol, s’hi llegia el lema ‘Llibertat presos polítics i exiliats. Free political prisoners and exiles’ i anava acompanyada per un llaç groc. La Paeria preveu reposar en els pròxims dies la pancarta per una de nova, segons han indicat fonts municipals. En canvi, no ha patit cap dany el llaç groc que es va col·locar a la façana que dona a la plaça Paeria.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes