La Fundació ARCO amplia a Barcelona, Sevilla, València i Mallorca les visites guiades ARCO GalleryWalk

A Madrid incorpora un segon cap de setmana per donar resposta a les elevades peticions del públic

La Fundació ARCO ha decidit ampliar les visites guiades d’ARCO GalleryWalk i incorporar noves ciutats per dur-hi a terme l’activitat, pel bon acolliment a Madrid, ha informat Ifema en un comunicat.

Publicitat

D’aquesta manera, els recorreguts se celebraran a Barcelona, Sevilla, València, Palma, i Madrid incorpora un segon cap de setmana per donar resposta a les elevades peticions del públic.

De nou, coincidint amb l’arrencada de la temporada artística a Madrid els dies 13 i 14 de setembre, els ARCO GalleryWalk estaran adreçats als Amics ARCO, que podran assistir en primícia a les exposicions recentment inaugurades.

A continuació, els dies 20 i 21 de setembre, les visites guiades s’obriran a tot el públic que tindrà l’opció d’apuntar-se als recorreguts pels barris d’Alonso Martínez, Centro, Chueca, Embajadores, Dr. Fourquet, Hueras i Salamanca.

També estarà present en l’arrencada de la temporada artística de València els dies 20 i 21 de setembre. Juntament amb La Vac, Obert València organitzarà visites guiades a les galeries més importants de la ciutat amb recorreguts diferents.

Per la seva banda, ARCO GalleryWalk s’estrena a Palma els dies 20 i 21 de setembre la qual cosa, en col·laboració amb Art Palma, permetrà acostar el públic als continguts de les galeries.

Així mateix, Sevilla serà una altra de les novetats aquest any i s’organitzaran visites guiades els dies 27 i 28 de setembre, també coincidint amb l’obertura simultània de les galeries de la ciutat.

A Barcelona, la Fundació ARCO tornarà a participar en la cinquena edició de la Barcelona Gallery Weekend, organitzada per Art Barcelona, els dies 11 i 12 d’octubre. Els ARCO GalleryWalk proposaran diferents recorreguts guiats per les galeries de la ciutat per compartir amb el públic el començament de la temporada expositiva.

Amb ARCO GalleryWalk, la Fundació ARCO assegura que “contribueix al fet que el públic interessat en art contemporani s’hi acosti i conegui de primera mà com treballen les galeries amb els artistes, com es presenta una exposició a cada espai i, al mateix temps, s’aproximin a la creació actual”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes