El “remake” d”El rei lleó’ domina la taquilla de l’Estat en el seu cap de setmana d’estrena

El realisme de l'animació ha pres el lloc a l'emoció del film original

El “remake” d”El rei lleó’ de Disney ha estat la pel·lícula més vista durant el seu cap de setmana d’estrena, després de recaptar 6,3 milions d’euros, segons recull Europa Press de les dades que publica ComScore a Twitter.

Publicitat

Aquesta pel·lícula està dirigida per Jon Favreau, qui dona nova vida al clàssic d’animació de 1994 i compta, en la seva versió original, amb les veus de Donald Glover com el futur rei Simba, Beyoncé Knowles-Carter com Nala, i James Earl Jones com Mufasa.

La segona cinta més vista als cinemes espanyols ha estat ‘Spider-Man: Lejos de casa’ (0,7 milions d’euros), seguida per ‘Toy Story 4’ (0,6 milions), ‘Annabelle vuelve a casa’ (0,5 milions) i ‘Yesterday’ (0,3 milions).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes