Swab Barcelona 2019 presenta vídeo corner

Aquestes obres han comptat amb una important participació en reconeguts festivals com el festival de cinema de Rotterdam

Publicitat

Possibilitar la trobada entre pràctiques artístiques i els diàlegs que es generen entre obres realitzades mitjançant diferents formats i suports és una de les grans motivacions de SWAB Barcelona. És per això que, gràcies a la col·laboració entre SWAB i Aesthetica Magazine, aquest any neix SWAB Vídeo Corner, un espai exclusivament dedicat a l’exposició d’obres en vídeo amb una interessant selecció de títols que han passat per la selecció oficial del Aesthetica Film Festival.

REBIRTH IS NECESSARY (2017), Jenn Nkiru

El programa és una entrada a la diversitat i a l’exploració artística a través del vídeo. Els curtmetratges exploren les possibilitats del llenguatge audiovisual creant interessants reflexions al voltant de les tensions entre les relacions humanes. Des de la reivindicació de cultures que han estat oprimides durant anys i les lluites i tensions que encara es mantenen vives i necessàries, fins a les relacions més petites que es generen en situacions quotidianes, en el propi entorn de la casa o el veïnat.

Les imatges es desenvolupen amb la complexitat de l’ésser humà; entre les capes més profundes de la identitat i la imatge que és projectada, sorgeix The identity shadow, l’espai on neixen les imatges que oscil·len entre l’interior i l’exterior, entre l’estar i el pertànyer, entre la presència i l’absència.

Aquestes obres han comptat amb una important participació en reconeguts festivals com el festival de cinema de Rotterdam i el que potser és el festival més important de curtmetratges al món, Clermont Ferrand. SWAB VIDEO CORNER serà l’oportunitat per veure’ls per primera vegada a la ciutat de Barcelona.

I have Sinned a Rapturous Sin (2018), Maryam Tafakory

Programa:

-REBIRTH IS NECESSARY (2017), Jenn Nkiru

-Drop out bodies (2017), Ludivine Large-Bessette

-I have Sinned a Rapturous Sin (2018), Maryam Tafakory

-For Real Tho (2016), Baptiste Penetticobra

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes