El Govern concedeix el Guardó Pau Casals a l’escultor Jaume Plensa

El guardó té l'objectiu de reconèixer personalitats rellevants en l'àmbit cultural català

La Generalitat ha aprovat, a proposta de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, concedir el Guardó Pau Casals a la projecció internacional de la cultura catalana i la seva representació a l’escultor Jaume Plensa.

Publicitat

La concessió del guardó a l’artista respon a la seva excel·lència en l’àmbit de les arts plàstiques, especialment en l’escultura, el llenguatge plàstic de la qual està estretament lligada amb la filosofia i la relació de l’home amb l’univers.

El guardó té l’objectiu de reconèixer personalitats rellevants en l’àmbit cultural català i té la intenció d’exercir durant dos anys, de manera altruista, sota la denominació de ‘llegat d’honor’, tasques de representació internacional de la cultura catalana.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes