El Govern aporta 400.000 euros a la Sala Beckett per finançar les seves activitats durant el 2019

L'executiu ressalta que és "un espai de referència en la creació, formació i experimentació teatral"

Publicitat

El Govern ha aprovat aquest dimarts concedir una subvenció a la Fundació Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia per un import de 400.000 euros per finançar les activitats de la Sala Beckett durant l’any 2019. Situada al barri del Poblenou de Barcelona, la Sala Beckett, com ha ressaltat l’executiu, és “un espai de referència en la creació, formació i experimentació teatral, dedicat especialment a la promoció de la dramatúrgia contemporània i la difusió de l’autoria teatral catalana”. El Govern ha destacat que és un punt de trobada de dramaturgs amb creadors escènics i amb professionals de diferents àmbits i disciplines.

La Fundació Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia és l’òrgan rector de la Sala Beckett. Compta amb un patronat format per 12 dramaturgs i vetlla per l’acompliment dels objectius fundacionals i garanteix la transparència i el funcionament democràtic de l’entitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes