El Club Capitol suspèn funcions per una inundació a l’Hotel Continental

Els espectacles 'Tinder Sorpresa' i 'Martita de Graná' es traslladen al Teatre Borràs

Publicitat

El teatre Club Capitol de Barcelona ha hagut de suspendre les funcions de les dues sales pels “danys importants” que ha sofert la instal·lació a causa d’una inundació que ha tingut lloc aquest dimarts a la nit a l’Hotel Continental. El Grup Balaña informa que la “magnitud” dels desperfectes fa preveure que la data de reobertura no serà aviat. Les funcions suspeses, de moment, són totes les programades per al mes de juliol. Davant d’aquesta situació, l’empresa ha anunciat que els espectacles ‘Tinder Sorpresa’ i ‘Martita de Graná’ es representaran al Teatre Borràs a partir del diumenge 7 de juliol, en els mateixos dies i horaris previstos inicialment al Club Capitol.

L’import de les entrades ja adquirides per a la resta d’espectacles programats durant el juliol es retornaran a través del mateix canal pel qual van ser comprades.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes