Vox diu que Rivera és un “acollonit i un desvergonyit” que “llepa el cul” a Macron

En una resposta a Twitter a les crítiques del secretari d’Organització de Cs, Fran Hervías

Publicitat

El compte oficial de Vox a Twitter ha insultat greument aquest dimecres el líder de Ciutadans, Albert Rivera, en un missatge on el qualifica d’”acolinit” i “desvergonyit” i assegura que “llepa el cul” al president francès, Emmanuel Macron. És la resposta que Vox ha donat a un altre Twit del secretari d’Organització de Cs, Fran Hervías, que s’ha queixat que Vox hagi votat al costat del PSOE i de Podem en contra de la investidura del popular Fernando López Miras a la Comunitat de Múrcia. “Vox comença a paralitzar les institucions alineant-se amb Podem i el PSOE. Pedro Sánchez i Podem deuen estar encantats amb els seus nous ‘socis’”, havia escrit Hervías. El compte oficial de Vox ha respost de manera contundent a Hervías: “És el súmmum de la cara. Digues-li a l’acollonit i desvergonyit del teu cap que es deixi de cordons sanitaris, de llepar el cul a Macron i que us permeti seure a una taula amb la gent normal. I si no, pacteu amb el PSOE, que és el que voleu”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes