Teletips de cultura jove

Informació de servei

Publicitat

El poeta Gabriel Ventura presentarà aquest dijous a les 19.30 hores a la llibreria Calders la segona edició del seu llibre: W. A la presentació hi intervindran; Rosa Tharrats i Sebastià Jovani.


La galeria Artiggallery inaugura aquest dijous l’exposició ‘Infinita Mujer‘ de Martina Matencio i Martina Ruiz. L’exposició estarà oberta els dies 3, 4 i 5 de juliol d’enguany. Pel vernissatge es prega confirmació a la galeria.


‘Contra el postureig, dues veus amb missatge a les xarxes socials’ és la conferència que duran a terme Paula Bonet i Raquel Riba Rossy a l’Arts Santa Mònica el pròxim dijous 4 de juliol a les 19.00 hores. Les entrades es compren aquí.

https://twitter.com/paulaboneti/status/1145460700996939778


L’arquitecta i youtuber; Ter, ha publicat un curt de ciència-ficció al seu canal de YouTube. Fidel al seu estil ‘kitsch’ el vídeo es titula: “Cómo espero que sea el mundo dentro de 1000 años“. La banda sonora està composta per Jaime Altozano i interpretada al violoncel per Juan Escudero. L’animació està realitzada per Pablo Moreno.

https://twitter.com/tercosmicqueen/status/1139972532415737856

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes