‘Pride’ per reivindicar els drets LGBTI

Es projectarà «Pride», una pe·lícula basada en fets reals, que narra la història d'un grup d'activistes LGTBI+

La Fundació Irla celebrarà el pròxim 1 de juliol un cinefòrum al voltant de la unió de les lluites LGBTI i sindicals sota el títol: «Drets LGTBI+ i sindicalisme: Lluites compartides». Serà a les 18.15 hores a la Sala Zumzeig (Carrer de Béjar, 53. Barcelona).

Publicitat

A l’acte es projectarà «Pride», una pe·lícula basada en fets reals, que narra la història d’un grup d’activistes LGTBI+ que decideixen ajudar una comunitat minera de Gal·les, que està en vaga contra el govern de Thatcher. Una història de lluites compartides.

Posteriorment, hi haurà un col·loqui amb Carme Porta, activista feminista i LGTBI+, i Santos Felix, activista LGTBI+ i sindicalista. La presentació anirà a càrrec de l’historiador Ramon Alquézar. Se servirà refrigeri una vegada finalitzat l’esdeveniment.

Per assistir a l’acte, cal inscriure’s de forma gratuïta a través del web www.irla.cat/pride

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes