Gustavo Dudamel tancarà el cicle Palau 100 amb la Segona de Mahler

Aquest concert dirigit per Dudamel serà l'avantsala a les dues visites que el director farà la temporada vinent

El director d’orquestra veneçolà Gustavo Dudamel tancarà dijous vinent 27 de juny el cicle Palau 100 del Palau de la Música de Barcelona d’aquesta temporada al capdavant de l’Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau i la Müncher Philharmoniker, per interpretar la Simfonia número 2 ‘Resurrecció’ de Gustav Mahler.

Publicitat

Segons ha informat aquest dijous el Palau de la Música en un comunicat, el concert, del qual les entrades estan esgotades, completarà el seu repartiment amb la soprano Chein Reiss i la mezzosoprano Tamara Munford, i la producció sortirà de gira i arribarà al Teatro Real de Madrid el 28 de juny, el Royal Hideaway Hotel de Formentor el 29 de juny, i a la Gasteig Philharmonie de Münich l’1 de juliol.

Aquest concert dirigit per Dudamel serà l’avantsala a les dues visites que el director farà la temporada vinent: es posarà al capdavant de l’Orfeó i el Cor de Cambra amb ‘Fidelio’ –única òpera que va compondre Beethoven–, i amb la Mahler Chamber Orchestra interpretarà la ‘Inacabada’ de Franz Schubert.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes