Valls seguirà exercint com a regidor i carrega contra “l’estratègia perillosa” i la “deriva greu” de Cs

L'edil de Barcelona pel Canvi descartar crear un nou partit però demana obrir un "procés de reflexió" en el constitucionalisme

Publicitat

L’exministre francès i regidor de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls, ha confirmat aquest dimecres que seguirà exercint el seu càrrec a l’Ajuntament de Barcelona i ha carregat durament contra Cs perquè considera que està seguint una estratègia “equivocada i perillosa” quan aposta pel “quan pitjor, millor”. De fet, creu que el partit que lidera Albert Rivera està fent una “deriva greu” tant amb els pactes amb Vox com amb l’estratègia que segueix contra l’independentisme. Valls ha descartat crear un nou partit a Catalunya, tot i que ha demanat obrir un “període de reflexió” sobre l’estratègia que ha de seguir el constitucionalisme. “Ajudaré des de la meva posició a l’Ajuntament de Barcelona a unir el constitucionalisme”, ha assegurat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes