Òmnium engega una campanya amb l’al·legat final de Cuixart en el judici: “Ho tornarem a fer”

L'entitat ha començat aquesta campanya amb cartells a tanques publicitàries, autobusos i als carrers dels municipis catalans

Òmnium Cultural ha engegat aquest dimarts la campanya ‘Ho tornarem a fer’, que recull l’al·legat final que va fer el president de l’entitat, Jordi Cuixart, en el judici de l’1-O al Suprem, en què va assegurar que tornarien a fer el mateix que l’octubre del 2017.

Publicitat

“El judici a la democràcia i la futura sentència no frenaran les nostres ganes d’exercir drets fonamentals. Engeguem una campanya per explicar-ho i fer-ho arribar arreu del territori català, ho tornarem a fer”, ha explicat Òmnium en un tuit recollit per Europa Press.

Així, l’entitat ha començat aquesta campanya amb cartells a tanques publicitàries, autobusos i als carrers dels municipis catalans amb el lema ‘Manifestar-nos, expressar-nos, mobilitzar-nos, votar. Ho tornarem a fer’.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes