Maragall pregunta a Colau per què les bases dels comuns no voten sobre un acord amb ERC

El candidat republicà està disposat a parlar amb Collboni però deixa clar que el pacte amb el PSC és impossible

El líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha preguntat aquest dimarts a l’alcaldessa en funcions, Ada Colau, per què no sotmet a votació de les bases dels comuns un acord entre BComú i ERC. Al seu parer, sortiria avalat, com ha passat ja a Tarragona. “Com pot ser que això no ho decideixin les bases i ho decideixi el senyor Valls?”, ha qüestionat en declaracions a Ser Catalunya, on ha assegurat que està disposat a parlar amb Jaume Collboni, però ha insistit que el pacte amb el PSC és impossible en aquests moments. L’exconseller ha instat Colau a “deixar de marejar la perdiu”. “És hora de prendre decisions”, ha avisat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes