Torra i Bosch demanen als delegats a l’exterior que facin arribar “a tots els parlaments i governs” el dictamen de l’ONU

El president de la Generalitat els insta a fer d"altaveus de la llibertat" i s'ofereix per explicar a qui convingui "quina és la situació a Catalunya"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch, han demanat aquest dijous als delegats a l’exterior que facin arribar “a tots els parlaments i governs” el dictamen de l’ONU que reclama l’alliberament immediat dels presos. Així els ho ha dit Torra personalment en una reunió a Brussel·les amb el conseller Bosch i els delegats a l’estranger, que han vingut fins a la capital belga perquè Meritxell Serret pugui participar-hi. “Us demano que sigueu altaveus de la llibertat, dels drets civils i polítics de tots els catalans”, ha afirmat Torra.

Tant el president com Bosch han apuntat que l’opinió del Grup de Treball de l’ONU sobre la Detenció Arbitrària demana que “s’implementi i es faci conèixer”. “Per tant, tenim el deure de fer conèixer aquest informe arreu”, ha conclòs el president.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes