El Parlament insta el Govern a exigir a la DGAIA que compleixi les bases per a la concessió de subvencions

La Comissió de la Sindicatura de Comptes aprova tres punts d'una proposta de resolució de Cs amb els vots a favor de JxCat, ERC, PSC-Units i CatECP

Publicitat

El Parlament ha instat el Govern a exigir a la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) que compleixi les bases establertes per a la concessió dels ajuts i les subvencions que concedeix. Així s’ha aprovat a la Comissió de la Sindicatura de Comptes aquest dijous al matí al Parlament, a través d’una proposta de resolució del grup de Cs, que ha rebut la llum verda de tres dels seus punts. Cs, JxCat, ERC, PSC-Units i CatECP hi han votat a favor (19), i el PPC (1) s’hi ha abstingut. Un altre punt exigeix a la DGAIA que faci les comprovacions oportunes per a controlar si la persona sol·licitant de subvenció és propietària o usufructuària de béns mobles o immobles per evitar situacions “d’injustícia redistributiva”. Aquest punt ha rebut els mateixos suports.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes