Teletips de cultura jove

Les novetats artístiques col·lapsen la setmana

L’artista catalana Carla Cascales va anunciar ahir la seva primera exposició en solitari a Londres. La mostra serà a la galeria WE COLLECT. L’ inauguració serà demà 6 de juny a les 6.30 hores de la tarda, a la mateixa galeria.

Publicitat


La famosa youtuber Ter va anunciar aquest dilluns la posada a la venda de làmines artístiques dissenyades per ella. Els productes són distribuïts per Masters of Lol, una botiga en línia que aglutina els famosos youtubers de l’Estat.

https://twitter.com/tercosmicqueen/status/1135571733963071489


La galeria Artevistas inaugurarà demà dijous a les 18.00 hores una exposició dedicada a Andrzej Farfulowski.


La galeria ADN inaugurarà aquest dissabte cinc exposicions. El vernissatge de les dues primeres: Mundus Novus de Federico Solmi i ORDER Act I. Eat the richKill the poor de DEMOCRACIA, serà a la seu del carrer Enric Granados.

Les altres tres: Real Beauty de Kasper Bosmans / Jasmina Cibic / Lara Fluxà / Ella Littwitz / Rubén Verdú, curada per Oriol Fontedevila. Walfare State de DEMOCRACIA i No more landscapesPhysicality strategies d’Esteve Subirah curada per Jordi Vernis, seran inaugurades a la seu de la galeria a Sant Cugat. Més informació aquí.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes