Maragall atura les negociacions amb Colau fins que els comuns renunciïn a pactar amb PSC i Valls

Els republicans proposen a Colau tenir un paper "de màxim nivell de representació" juntament amb l'alcalde

Publicitat

L’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, ha anunciat aquest dimecres que s’aturen les negociacions amb BComú per a la formació del govern de Barcelona. Maragall ho ha definit com un “parèntesi” en les converses fins que els comuns no aturin el “flirteig” amb PSC i Manuel Valls. L’alcaldable d’ERC ha insistit que no és una suspensió de les converses perquè s’ha “avançat molt”, però ha assegurat que les negociacions no es reprendran fins que els comuns no “aclareixin l’escenari”. Maragall ha dit que “respecta la deliberació” de BComú, però ha reivindicat l’oferta de govern bipartit com “la millor possible”. Segons ha explicat, els republicans han ofert als comuns que la seva candidata, Ada Colau, tingui un “rol de màxim nivell de representació” al govern. Es tractaria d’un figura que actualment no existeix i que estaria per sobre de la primera tinença d’alcaldia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes