Experts d’arreu del món parlen al CCCB de la pèrdua de biodiversitat i el canvi climàtic

'Fixing the future 2019' vol ser un altaveu per a projectes "que despertin consciències"

Una cinquantena d’experts d’arreu del món debatran el 7 i 8 de juny al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) sobre la pèrdua de la biodiversitat, els oceans, els aliments, l’agricultura, les ciutats, els residus i el canvi climàtic. Ho faran en el marc de la iniciativa ‘Fixing the future 2019’, que pretén crear un altaveu per a projectes “que despertin consciències” i afrontin els reptes del futur “d’una forma esperançadora”, segons els seus responsables. Els protagonistes de l’edició d’aquest any són “influents innovadors” que busquen solucions als problemes de la pèrdua de l’hàbitat natural i la biodiversitat o treballen per la preservació dels mars i oceans i pel desenvolupament de l’economia circular.

Publicitat

Per exemple hi participaran Alex Atala que des del seu restaurant D.O.M. preserva els ingredients indígenes brasilers; Bee Wilson, considerada l’escriptora de llibres de nutrició més influent del Regne Unit; Easkey Britton, campiona de surf que investiga els canvis socials que es poden aconseguir gràcies a la connexió entre les persones i el mar, o Miquel Ballester, un dels fundadors de Fairphone, una empresa que fabrica telèfons intel·ligents ètics i justos.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes