‘Temps Salvatge’ i ‘A.K.A. (Also Known As)’ triomfen als Premis Max amb dos guardons cadascuna

'Els jocs florals de Canprosa' n'aconsegueix un i Sílvia Pérez Cruz un altre

‘Temps Salvatge’ i ‘A.K.A. (Also Known As)’ han estat dues de les grans guanyadores dels Premis Max de teatre, amb dos guardons cadascuna. En concret, ‘Temps Salvatge’ s’ha endut el premi a millor autoria teatral per a Josep Maria Miró i a millor direcció d’escena per a Xavier Albertí. ‘A.K.A.’ ha guanyat en les categories de millor autoria revelació per a Daniel J. Meyer i millor actor protagonista per a Albert Salazar. La 22a edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, que organitza la Fundació SGAE, s’ha celebrat aquest dilluns al Teatro Calderón de Valladolid. D’altra banda, ‘Els jocs florals de Canprosa’ ha aconseguit el premi a millor adaptació o versió d’obra teatral per a Jordi Prat i Coll. I la cantant Sílvia Pérez Cruz ha estat distingida amb la millor composició musical pel seu treball a ‘A grito pelao’.
També cal destacar que ‘Flotados’ de David Moreno & Cia / The Beat Brown Productions ha estat distingit com a millor espectacle de carrer.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes