Cia Pelipolaca + Les desvestides estrenen ‘Unheimlich’

Una revisió del nostre comportament com a espectadors davant els cossos exhibits en els museus

La Sala Atrium de Barcelona estrena l’obra de teatre: ‘Unheimlich‘. Un espectacle que es defineix com a teatre social performatiu i està dirigit pe Irene Vicente Salas i protagonitzat per Belén Bouso, Núria Corominas, Rut Girona i Gal·la Sabaté.

Publicitat

L’estrena serà demà, dimecres 22 a les 20.30 hores. I es podrà gaudir en aquest horari entre els dimecres i dissabtes. Els diumenges l’obra serà representada a les 19.00 hores.

Unheimlich‘ vol ser una revisió del nostre comportament com a espectadors davant els cossos exhibits en els museus d’art a partir de 4 intèrprets amb 4 corporalitats que volen ser distants del cànon femení que ha governat cada una de les èpoques artístiques passades i fins avui en dia i, al mateix temps, una revisió d’aquestes corporalitats governants, una mirada endins i darrere els exemples canònics en si (quantes hores s’ha estat immòbil la model perquè el pintor aconsegueixi el resultat final, com els nus es converteixen en transaccions polítiques, en mercaderia aristocràtica, entre altres qüestions). Ens qüestionem, doncs, on queda l’ètica i la intimitat en aquestes representacions i què fa que l’art se sublimi i transcendeixi en aquells elements que no són permesos en la nostra quotidianitat.

Podeu comprar les entrades aquí

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes