Boikot, Buhos, El Diluvi i Alidé Sans, noves incorporacions al cartell de l’Acampada Jove 2019

El festival se celebrarà del 18 al 20 de juliol a Montblanc

L’Acampada Jove ha anunciat aquest dimarts que Boikot, Buhos, El Diluvi i Alidé sans se sumen al cartell de l’edició d’enguany, que se celebrarà del 18 al 20 de juliol a Montblanc. Les formacions se sumen als artistes ja confirmats Auxili, Pupil·les, JOKB, Júlia Colom, Green Valley, Doctor Prats, Huntza, Andana, Oques Grasses, Tribade, Koers, Obeses, Zoo, Train to Roots i La Otra & las Locas del Co. El director del festival, Pau Morales, ha exposat que entre les novetats hi haurà una millora del sistema de reciclatge i neteja així com de l’accés.

Publicitat

Morales ha afegit que “un any més l’Acampada serà un espai de reivindicació i de llibertat, on no s’obliden a les persones que segueixen patint una vulneració dels seus drets”. El festival està organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove i es farà a Montblanc onzè any consecutiu.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes