iCat celebra la seva festa anual el pròxim dimarts a la Sala Apolo de Barcelona

iCat celebra la seva festa anual el pròxim dimarts a la Sala Apolo de Barcelona

Gerard Quintana, Oques Grasses, Judit Neddermann, Lildami, Ebri Knight, Koko-Jean Davis, Cesc Freixas, Nyandú, Suu, 31 Fam, Kids from Mars, Ju, Paula Valls i Mainline DJs participaran a la festa el Desconcert d’iCat, que se celebrarà el pròxim dimarts a la Sala Apolo de Barcelona. La festa anual d’iCat arriba enguany a la quarta edició i tindrà com a lema ‘Un hit de l’any en què vas néixer’. De fet, els músics consagrats i emergents de l’escena catalana que formen part del cartell hauran de buscar en els seus records per escollir una cançó popular del moment en què van néixer. El concert el presentaran Roger Carandell i Juliana Canet, realitzadors del programa ‘Adolescents iCat’.
La festa comptarà amb una ‘backing band’ formada per Laia Alsina, guitarra; Aleix Cansells, teclats; Gerard Cantero, baix; Toni Molina, bateria, i Pau Guillamet ‘Guillamino’, guitarra i electrònica. La direcció artística del concert és, també, de Pau Guillamet.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes