Guim Tió enlluerna Pequín

La galeria Yiri Arts també exposa a HOU Chen-Lu i SUN Pei-Mao al seu stand

Publicitat

La Galeria Yiri Arts de Taipei exposa a Beijing Art Fair al pintor català Guim Tió. L’artista està acompanyat pels notables creadors: HOU Chen-Lu i SUN Pei-Mao. A l’stand A03 es poden cotemplar les seves noves creacions allunyades del retrats i centrades en paissatges on l’home hi intervé circumstancialment.

La fira d’art de Pequín aquest anya arriba a la seva catorzena edició. Cal redocrdar que la Xina té el 19% de la cuota del marcat de l’art mundial. Aquest any concentra també més de 190 galeries, alhora que mostra una Xina d’extravagància, virtuosisme i colorisme, allunyant-se de la crisi política.

La fira està obert adel 30 al 3 de maig.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes