Arriba la quarta edició de ‘El Segre de Negre’

Aquest any comptarà amb la presència destacada del reconegut escriptor grec Petros Màrkaris

‘El Segre de Negre’, el festival de novel·la negra de la ciutat de Lleida, arriba enguany a la seva quarta edició, que se celebrarà els dies 31 de maig i 1 de juny a la capital de Ponent. Organitzat per Pagès Editors i l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, es tracta d’un festival que té com a objectiu apropar la novel·la negra i criminal al públic en general, fomentant la trobada entre les veus més significatives del gènere i els lectors, i al mateix temps promoure la divulgació d’una activitat tan enriquidora per a la societat com és la lectura.

Publicitat

Després de l’èxit aconseguit en les passades edicions, aquest any l’organització vol internacionalitzar el certamen i apropar encara més públic a la novel·la negra i a la lectura i proposa novament un seguit d’activitats interdisciplinàries relacionades tant amb la literatura com amb el cinema i l’art. Enguany, el paper protagonista el tindrà el reconegut escriptor grec Petros Màrkaris, tot un referent a escala mundial en novel·la negra que ha arribat a milers de lectors amb el seu alter ego, l’inspector de policia Kostas Jaritos. Màrkaris, a través del seu personatge icònic i les trames de les seves novel·les, fa una crítica política i social que ha servit d’inspiració al festival. Aquesta visió crítica de la nostra societat actual serà un dels temes comuns a les taules rodones i activitats organitzades.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes