Les autoritats franceses prohibeixen als Armilles Grogues manifestar-se al voltant de Notre-Dame

La Prefectura de Policia argumenta "motius de seguretat"

Les autoritats de França han establert un perímetre de prohibició de manifestacions al voltant de la catedral de Notre-Dame després del devastador incendi que va patir el temple el 15 d’abril, per la qual cosa els Armilles Grogues no podran manifestar-s’hi aquest dissabte, segons ha informat la cadena de televisió BFM.

Publicitat

La Prefectura de Policia ha justificat el manteniment del perímetre d’exclusió per “motius de seguretat” després dels greus desperfectes que ha patit la catedral en l’incendi, que va acabar provocant l’ensorrament de l’agulla, entre d’altres afectacions.

La prohibició de manifestar-se al voltant de Notre-Dame es mantindrà en vigor durant aquest dissabte, en un perímetre centrat a la zona de L’île de la Cité, en la qual es troba la catedral, i els seus accessos i sortides.

Com passa cada dissabte des de fa diverses setmanes, els Camps Elisis i els accessos al Palau de l’Elisi seran també zones vetades per als manifestants.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes