Montse Valdés inaugura l’exposició: ‘Manifestacions de l’ànima’

La mostra estarà oberta del 29 de març al 8 de maig de 2019

Publicitat

Montse Valdés (Barcelona, 1960), és una artista de trajectòria nacional i internacional consolidada que exposa por primera vegada a la Galeria d’art Anquins a Reus, on presenta el seu treball més recent sota el títol, “Manifestacions de l’ànima”.

Grans teles amb molta textura que representen el cos humà. Rostres d’una bellesa i mirada introspectiva que responen a la incessant recerca i experimentació pictòrica de l’artista.

Per a Montse Valdés, pintar és una forma de viure: “Tenir un do és important, però pot no ser res si no està acompanyat de la llibertat de pensament, l’exigència, la valentia, la passió i la ferma voluntat d’arribar al teu propòsit. Durant els primers vint anys de la meva evolució artística vaig perseguir una gran passió: “el quadre”, cada obra en la qual començava a treballar estava potencialment destinada a ser-ho…. fins que arribava a la meitat del procès, quan començava a allunyar-se del que jo volia. Així i tot, no tenia temps per a desanimar-me, perquè de seguida començava a treballar en una altra obra amb el mateix afany i entusiasme. Durant dotze hores diàries, cada dia de l’any, al llarg de vint anys, no hi havia lloc per a res més que la pintura.”

La seva passió i tenacitat han donat fruits i actualment, Montse Valdés és una artista reconeguda en el panorama internacional L’artista ens revela les claus de les seves obres que desprenen sensibilitat i emoció: “Pinto nu perquè busco l’essència en les coses i les persones, intento pintar les emocions, els sentiments, els estats d’ànim, l’ànima, el que és essencial. Despullo de robatges i inclús intento transcendir el cos material. Per això, a vegades són persones que no estan aquí, estan en el seu món interior. Tanquen els ulls i l’oïda per escoltar-se millor. Caminen a cegues, guiades per la seva intuïció, perceben dins i fora d’elles la vida.”

La galeria d’art Anquins us convida a descubrir l´obra de Montse Valdés. L’exposició es podrà visitar fins al 8 de maig.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes