EXCLUSIVA | El Núvol anuncia com serà la temporada 2019 sense inspirar-se en Revista Mirall

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

A punt de començar l’any 2019, Revista Mirall ha tingut accés en exclusiva als documents amb els quals el digital cultural Núvol està preparant la temporada vinent. Per sorpresa de la redacció, aquesta vegada la revista editada per Bernat Puigtobella no sondeja fer articles amb títols, temàtica ni autors que tinguin relació amb Mirall.

En declaracions a la CNN, el fundador i director de Mirall, Joan Solé, s’ha mostrat consternat pels fets: “Estem dolguts, són anys marcant la seva agenda i ara veiem que la nostra tasca tan curosament cuidada no tindrà el seu eco”. La redacció i els col·laboradors, en solidaritat amb el seu cap, han decidit no respondre als correus que han rebut de Núvol assegurant que al seu Mac ja tenen l’iCloud i, si fa no fa, poden penjar els articles allà mateix sense seguir cobrant.

Aquesta exclusiva l’hem pogut fer gràcies a les poques notícies que hi ha avui, dia de Sants Innocents. Així com a la falta de seguretat dels servidors de Núvol. En concret, la seva contrasenya a Twitter és: Mirall123456.

 

- Publicitat -