Conversem amb Pau Díaz Solano, youtuber valencià

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Hola! Com sabeu em diuen Rosella Espinós i, entre d’altres coses, porte amb el meu company Pablo Plaza el canal de YouTube de No hi havia a València. És, per a mi, un orgull poder participar en una publicació com aquesta i poder aportar una nova videoentrevista a Mirall cada mes.

En aquesta ocasió tinc el plaer de presentar-vos Pau Díaz Solano, un dels nous youtubers que estan sorgint a la nostra terra. Pau és un estudiant que està començant amb el seu canal en valencià. Hui, parlem amb ell sobre el seu nou projecte, i ens conta com va a plantejar els seus vídeos al futur.

En aquest cas, com ens agrada anar canviant de format, us portem una experiència nova. Pau jo parlem -emprant el mateix format que ell utilitza als seus vídeos- sobre el seu projecte i els seus últims reptes de futur. Poseu-vos còmodes, enceneu el ventil·lador i…a gaudir de la nostra llengua!

- Publicitat -