[Vídeo] Entrevista amb Amàlia Garrigós

Hui es mira al nostre mirall la periodista Amàlia Garrigós! Actual presentadora del programa radiofònic Territori Sonor, d’Apunt Media. No us podreu perdre esta entrevista! Fins el proper vídeo!!!

Els més llegits

POLÍTICA

CULTURA

PERFILS

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca