Estimats/des lectors/es, amics/gues i participants:

Després de deliberar, ja hem escollit als guanyadors entre els vint-i-dos originals que es van presentar al Premi Mirall. Diem guanyadors perquè n’hi ha dos: El cant dels mol·luscs – Contxita Jiménez (Tarragona) i Poemari de Fuga – Alexandre Planas (Corbera de Llobregat).

Pensem que tant de part tècnica com literària estan en un mateix nivell tot i que cadascú guarda el seu estil personal que el fa especial. Ambdós són intimistes, sensibles i molt literaris. S’estableix un diàleg entre els dos poemaris, que comparteixen un llenguatge ric, molt potent, i apassionant, com una lluita entre paraules. Hem quedat admirats de la manera com tots dos poetes expressaven amb paraules diferents formes de veure la vida. Es publicaran ambdós poemaris en una sola edició: Per una banda, la coberta serà El cant dels mol·luscs i a la contracoberta, Poemari de fuga. Per tant serà un llibre amb dues cobertes, amb igual d’importància. En el centre del llibre hi haurà una pàgina que farà de separador entre els dos poemaris que recordi a un mirall. Agraïm la participació de tots els autors i autores i us animem a seguir escrivint. Estem molt contents de l’alt nivell dels poemaris que s’han presentat.

COMPARTIR