Una tauleta gratuïta

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Sempre he sentit que s’ha de desconfiar d’aquells que et diuen que et regalen coses, sempre i quan no formis part de la Gürtell. Allà tot és justificable.

En una de les múltiples trucades que rebo de companyies telefòniques, en una de la meva em van dir “¡queremos premiar tu lealtad con un regalo!”. Oh! Quin regal serà? Abans de dir-me quin era, minuts publicitaris. “¿Con qué compañía tiene su ADSL? ¿Cuántos megas tiene? ¿Está satisfecho con su aspirador?”. Respostes: “estoy satisfecho, no lo sé, ¿qué relación tiene esto con mi móvil? Hablemos del regalo…”.

El regal era una tauleta, “sin gastos de envío y totalmente gratis”. Genial! “¿Sin pagar nada de verdad?”. “Espera que se lo miro… Pues no”. Doncs endavant tu, una tauleta anirà bé. “Usted ahora paga 20€ al mes, su cuota serà de 23€ durante 18 meses”. Com?

- Publicitat -