What We Do In The Shadows, vampirs i telerealitat

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Cada any el Festival de Sitges premia la pel·lícula que més ha encandilat el públic, un guardó patrocinat per El Periódico. Si l’any passat es va premiar la visió del món d’Edgar Wright a The World’s End, aquest any ha sigut el torn dels vampirs a What We Do In The Shadows. La cinta, concebuda com un mockumentary (fals documental) ens trasllada a Nova Zelanda per descobrir la vida de 4 vampirs que comparteixen pis. A primera vista pot semblar una tonteria força esbojarrada, i ho és, però els primers 5 minuts la cinta ja es fica l’espectador a la butxaca.

I què podem esperar de What We Do In The Shadows? Doncs molta broma, i autoparòdia sobre el vampirisme. En Viktor, en Deacon, en Petyr i en Vladislav són 4 joves (o no tant joves) vampirs que, com qualsevol persona a la flor de la seva vida, els hi agrada sortir de festa i conèixer futures víctimes. Discuteixen sobre les tasques de neteja i ordre al pis, s’amaguen de les creus i símbols religiosos i somien en poder veure com surt el sol algun dia. No cal avançar més coses. Només deixar clar que és producte de la mateixa ment que va idear Flight of the Conchords i Eagle vs Shark. Avisats esteu!

- Publicitat -